Startpagina >  
Nieuwbouw >  
Woningtypes >  
Renovatie >  
Verbouw/Aanbouw >  
Horeca >  
 
Contact >  
Bouwbedrijf Oude Roelink Textielstraat 32
7575 CA OLDENZAAL

Telefoon: 0541 - 517523 Mobiel: 06-55344254
info@ouderoelinkbouw.nl


We lopen er niet mee te koop, maar ons bedrijf heeft scholing en opleiding hoog in het vaandel staan. En we zijn inmiddels 5 jaar erkend leerbedrijf in de bouw.
Een leven lang leren is een bewuste keuze in ons bedrijfsbeleid , waarmee we onze medewerkers willen boeien en binden en toerusten voor hun dagelijkse bouwwerkzaamheden. We besteden veel tijd en aandacht aan stagiairs, leerlingen, studenten op VMBO-, MBO- en HBO-niveau. en aan onze vakvolwassen medewerkers om ze up to date te houden in hun vakgebied.
De diverse dagelijkse bouwwerkzaamheden vragen het nodige organisatietalent, inzicht en kennis van zaken van onze medewerkers. Onze medewerkers volgen dan ook regelmatig trainingen en cursussen op het gebied van organisatie, veiligheid, communicatie, productkennis en vakvaardigheid.

Leerlingen die een BBL-opleiding timmeren, metselen of tegelzetten volgen zijn van harte welkom op onze bouwplaats voor hun beroepspraktijkvorming en worden door ervaren leermeesters begeleid en opgeleid. Daarin hebben we een jarenlange traditie, waardoor veel van onze huidige medewerkers in eigen huis is opgeleid en getraind. Allemaal beheersen ze de fijne kneepjes van het bouwvak.

Onze leermeesters hebben bij het Kenniscentrum Fundeon de opleiding tot leermeester gevolgd en ontvangen tweejaarlijks nascholing om bij te blijven in het begeleiden en trainen van jonge mensen die ons bedrijf op de bouwplaats willen versterken. Inmiddels hebben wij 2 leermeesters in dienst. Wij zijn dan ook een door Fundeon erkend leerbedrijf.

We werken intensief samen met het ROC van Twente, Saxion Hogescholen en het regionale opleidingsbedrijf voor de bouw, Opleidingsbedrijf SSB in Enschede (www.bouwschool.nl). De SSB is onze huisleverancier voor BBL-leerlingen van niveau 1 t/m 4 die de opleiding timmerman, metselaar, restauratiemedewerker of uitvoerder volgen. Samen zorgen we voor instroom en diplomering van gemotiveerde jongen vakmensen in de bedrijfstak.

Een andere belangrijke partner is de st. HBO Jobscore/Bouwtalent, een opleidingsbedrijf voor de medewerkers op nivo 4 en 5 ofwel MBO- en HBO-niveau. Deze organisatie zorgt ervoor dat er voldoende stageplaaten zijn, plaatsen die wij als bedrijf beschikbaar stellen. Samen met de st. hbo jobscore zorgen we ervoor dat de stageplaasten voldoende van inhoud en volume zijn. Zo is ook op kaderniveau een goede opleiding en doorstroom binnen ons bedrijf georganiseerd.